LAATSTE UP-DATE 08-08-2021 

ALLE PAGINA'S MET FREE DOWNLOADS

VAN DE CITROËN HY MODELLEN AANGEVULD, GEUPDATE EN HERSTELD.

 

De pagina's waren al eerder gevuld met deze PDF bestanden maar er waren  te  veel onregelmatigheden  zodat ik ze  heb verwijderd en allemaal opnieuw heb geplaatst, opnieuw gesorteerd op pagina's met nummer en zonder nummer.  Na het plaatsen van de bestanden mét nummer heb ik aansluitend de bestanden geplaatst zónder nummer.  dat was voor mijn eigen registratie in mijn PC.  maar heeft niets  te maken met een specifieke volgorde voor hier op de site.  Daarom kan het voorkomen dat er enkele bestanden met nummer bij de ongenummerde bestanden staat, of andersom.

 

Aan het einde van alle bestanden op de pagina's 18 en 19 heb ik opgevuld met overige bestanden met  Free Downloads van Citroën modellen en asseccoires die door de zelfde makers zijn gemaakt. 

 

Ondanks de zorgvuldigheid van sorteren van de bestanden kan het toch voor komen dat er een dubbel bestand is geplaatst waarvan er   één mét nummer en misschien de zelfde zónder nummer. Dat kan natuurlijk  altijd gebeuren met een bestand van bijna 1000 bestanden. Daarom is alles geplaatst onder voorbehoud van kleine fouten.

 

De bestanden zijn met toestemming geplaatst van de makers. (zie ook bevestigingen op mijn contactformulier).

 

zonodig worden nieuwe bestanden of modellen op de laatste pagina (19)  bijgevuld.

Lees ook de andere pagina's over Papercraft en wens je bij het bouwen van de modellen veel bouwplezier.