OVERZICHT AANLEG 2E COENTUNNELWEG

In dit album een overzicht van foto's van de aanleg van de 2e Coentunnelweg en deels de 2e Coentunnel.

 

De foto's zijn gemaakt  in een periode dat ik ook bezig was om story's te schrijven over de hoge gebouwen langs de metrobaan.  Het eerste gebouw waar ik een story over schreef  was het UWV  naast Station Sloterdijk.  Later heb ik ook over het gebouw van Elsevier een story geschreven.  En dan moest ik ook daar het dak op om de metrobaan te fotograferen. En als je dan tóch op het dak staat van het gebouw van Elsevier, om de metrobaan van en naar de Isolatorweg te fotograferen, dan maak je meteen foto's van deze werkzaamheden  aan de Coentunnelweg.  Weinig mensen hebben dit gezien, laat staan dat ze er foto's van hebben of kunnen maken. 

 

 

 

De foto's zijn uniek om te zien en dat komt nooit weer terug.  Vanwege een goed kontakt  ben ik meerdere keren bij Elsevier het dak op geweest. Ik voel mij bevoorrecht dat ik van  Elsevier de kans heb gehad om vanaf een hoogte van 106 meter dit op foto te mogen vastleggen. Op de foto links het bewijs dat ik op het dak stond van Elsevier.

 

 

Het was heel moeilijk om een keuze te maken uit de vele foto's die ik heb gemaakt.  In principe zijn de foto's geplaatst op volgorde van datum. Sommige lijken wat dubbel maar ik hoop toch hiermee een goed beeld te kunnen geven van de vorderingen van de aanleg van deze 2e Coentunnelweg. 

 

klik op een foto voor vergroting.

klik op logo voor galerij