DEEL 04

HOE BOUW JE DE STANDAARD CITROËN HY.

GEEN BOUW BESCHRIJVING 

 

Ik heb toe twee keer toe het model van de standaard groene Citroën HY gemaakt. Omdat een bouwbeschrijving ontbreekt voor het maken van de Citroën HY , heb ik dus na de tweede mislukte poging bedacht dat ik dan maar zelf een beschrijving moest maken.  Eigenlijk geldt dat de basis van dit model voor bijna alle Citroën HY modellen geldt die hier op de site staan. "Bijna", omdat er wat afwijkende modellen zijn zoals een lange bus of andere versies.

 

Zoals ik eerder heb beschreven is het raadzaam om de eerste 3 modules te lezen hoe je een papercraft model maakt en wat je er voor nodig hebt. Het is écht raadzaam om deze 3 modules te lezen. Dat voorkomt teleurstellingen tijdens het maken van dit HY model omdat je tegen problemen aanloopt die je van te voren zou hebben kunnen voorkomen. Het helpt je samen met deze handleiding om de standaard groene Citroën HY te maken. Heb je dat nog niet gedaan?

 

Klik op het logo het schaartje  om alsnog deze stappen door te lopen.  Beginnend bij DEEL 1. PAPIEREN BOUWPLAAT MAKEN .

Als je dat het gedaan wens ik je met het maken van deze standaard groene Citroën HY, en andere modellen veel sukses.

Omdat er geen goede bouwbeschrijving is heb ik besloten om er zelf een te maken met uitleg en foto's.  

Deze uitleg en beschrijving  om deze standaard groene Citroën HY te kunnen maken  heb ik om twee reden hier niet als een Word document kunnen invoegen.

Ten eerste neemt het veel ruimte in en ten tweede lukte het niet om het als Word document te uploaden.

De tekst en de foto's verspringen dan in het document.  Daarom heb ik er een PDF bestand van gemaakt die je kunt downloaden en op je eigen pc kunt bekijken of je kunt hem dan zelf als document uitprinten om als tastbaar bestand te lezen.

klik hieronder op het  PDF bestand om het bestand te downloaden.  Ik wens je veel bouwplezier.

 

 

Voor alle 4 de modules over het maken van een bouwplaat geldt dat ik het zo goed mogelijk heb geprobeerd te verwoorden of te beschrijven.

maar onder voorbehoud van  fouten. 

MAKEN VAN EEN PAPIEREN CITROEN HY
PDF – 2.0 MB 5 downloads