DEEL 03

EEN KLEINE STADSAUTO

MAKEN

Na het lezen van de modules  DEEL 01  en  DEEL 02  is het tijd om dit DEEL 03 van een simpel model van een  KLEINE STADSAUTO te maken.

 

Deze simpele stadsauto is met meerdere modellen te vinden op de site van Canon.  Er zijn honderden papercraft modellen te vinden van heel simpel tot mega moeilijk die zelfs voor mij nog te moeilijk of lastig te maken en bekijk wat er allemaal op deze site is te vinden. Klik op de link hieronder

 

https://creativepark.canon/nl/index.html

Als je op de pagina van Canon zit, scroll helemaal naar onder.

klik in de linker rij op speelgoed.

scrol in de linker rij naar beneden tot je weer speelgoed ziet in een donker grijze balk.

vlak daaronder zie je staan "model stad" klik daar op

dáár  vind je meer simpele modellen van auto's treinen huisjes e.d.

 

Maar ik heb het hier makkelijk gemaakt,  

hieronder kun je het model als bouwplaat en bouwschema als PDF  bestanden  downloaden en zelf uitprinten om te maken. 

Maak je dus een foutje kun je het opnieuw uitprinten en opnieuw proberen.

 

CNT 0010482 01
PDF – 128,3 KB 5 downloads
CNT 0010482 02
PDF – 131,0 KB 6 downloads

BOUWPLAAT  KLEINE STADSAUTO

VOORBEELD  VAN HET BESTAND

BOUWSCHEMA

VOORBEELD BOUWSCHEMA

 

Met deze handleidingen van  DEEL  01 en DEEL 02 hoop ik dat je voldoende ondersteuning hebt om verder te gaan met DEEL 03 om deze simpele stadsauto. te maken.

 

Helaas kreeg ik het niet voor elkaar om op dezelfde manier zoals in deel 01 en deel 02 hier een Word document  van DEEL 03 VAN DE KLEINE STADSAUTO  in te voegen. 

 

Op de een of andere manier verspringen na het uploaden van het Word bestand,  de foto's en de tekst door elkaar. 

 

Maar niet getreurd, ik heb  alle modules  deel 01,  02,  03  en  04 in  een PDF bestand  als download omgezet en onderaan de INDEX PAGE gezet.

Klik hieronder op het   PDF bestand  met de beschrijving over De Kleine Stadsauto om het bestand te downloaden om het te bekijken op je eigen PC en zelf uit te printen  of ga naar INDEX PAGE  Module 03.    Dan wens ik je veel bouwplezier en succes.

 

MODULE 03 MAKEN VAN KLEINE STADSAUTO
PDF – 1,1 MB 5 downloads

 

Misschien heb je nu  na het maken van  DEEL 03  "EEN  DE KLEINE STADSAUTO MAKEN"  de smaak te pakken en wil je hierna dan wel een keer je éérste Citroën HY maken?  Hieronder de foto's van groene Citroën HY die ik zelf heb gemaakt.  Om deze te maken, klik dan op het PDF bestand onder linker foto

Bedenk wel de HY modellen zijn NIET VOOR BEGINNERS. en daarom heb ik de modules 01,  02,  03  en  04  gemaakt  als beschrijving over hoe je een papieren model maakt. Om teleurstellingen te voorkomen raad ik dus aan om deze modules te downloaden en te bekijken.

Of ga naar de INDEX PAGE module  deel 04. 

klik op foto voor grotere weergave.

 

Om deze Citroën HY te maken heb  ik ook een volledige bouwbeschrijving gemaakt HOE je hem kan maken. (DEEL 04)  Als je deze standaard groene Citroën hebt gemaakt en je wilt een andere Citroën HY  maken, kijk dan eens op de INDEX  PAGE  en  klik op één van de pagina's  001 t/m 019   om de andere modellen en free downloads te bekijken en of te downloaden.

Ook alle modules met uitleg   01,  02,  03,  en  04  staan onderaan de index page als free downloads. 

 

klik op logo voor GALERIJ