AANLEG FUNDERING VOOR LUNCHROOM "DE AMSTERDAMSCHE TRAM"

 

Vanwege de vele foto's die ik maakte tijdens de renovatie van het nieuwe bus- en tramstation op het Carrascoplein onderaan het Station Sloterdijk, zag ik dat er in een klein gedeelte van het plein een betonnen fundering werd aangelegd met twee stukken rails er in.

Navraag aan de werklieden daar, bleek het een plek te worden voor een oude tram. Ik dacht aan een soort van casco als object voor op het plein. Net zoals in Limburg ook her en der "mijntreintjes" staan als erfgoed van de mijnbouw.  Maar een ander geluid was dat er een tram zou komen als een soort van "snacktent".

 

Hieronder de foto's van de plek/standplaats waar de  lunchroom moest komen.

Op deze pagina heb ik een paar foto's geplaatst die ik heb genomen  op een hoogte van  106 meter hoog vanaf het hoogste dak het gebouw van ELSEVIER aan de overzijde van het Station Sloterdijk.

Omdat ik ook diverse artikelen heb geschreven over de hoge gebouwen langs de metrobaan had ik ook bij Elsevier een kontakt opgebouwd. En toen de lunchroom eenmaal was geplaatst moest ik natuurlijk ook voor die foto's het dak op.  Enkele foto's lijken misschien wat dubbel geplaatst, maar ik vond ze gewoon mooi.

 

klik op foto voor vergroting

klik op logo voor  beginpagina 

LUNCHROOM DE AMSTERDAMSCHE TRAM