OPTREDEN VAN DE GROEP KROEPIN

IN HENGELO

2017-05-25

 

Tijdens een weekend Hengelo traden op het Burgemeester Jansplein de groep Kroepin op.

Een heerlijk jonge band bestaande uit een toetsenist, drummer, drie gitaristen en een zangeres. Tijdens deze zonovergoten donderdag vielen wij met de neus in de boter om deze groep te horen en te zien. Zij brachten een zeer divers skala aan bekende nummers ten gehoren.  Van ballads tot heerlijke rocknummers van Queen en nog wel anderen waarvan ik niet direct de namen meer weet.

 

Maar het nummer van The Final Countdown bleef bij mij toch wel het lekkerst in mijn oren hangen. maar uiteindelijk voor ieder wat wils. Ook een polonaise werd niet geschuwd. Jammer dat alleen het publiek niet direkt was te porren om met alles mee te doen. Zelfs een heuse streetdancer liet nog even zijn kunsten voor het podium op straat zien.

 

Natuurlijk heb ik ook stukjes gefilmd maar ik ben niet echt een cineast. Maar ik wilde met het filmpje een indruk van de sfeer laten zien hoe het was. Wij waren er om ongeveer 16.30 uur en toen waren ze al bezig. om 20.00 uur was het afgelopen. Met een hapje en een drankje kon voor ons de middag en een deel van de avond niet meer stuk. Wij hebben in ieder geval bijzonder genoten en hebben ons kostelijk geamuseerd.

 

Kroepin, bedankt. Misschien komen we elkaar nog eens tegen. 

 

DE LEDEN VAN DE GROEP:

  Ylse Bolink, lead-zang

  Jorn Beld, toetsen/lead-zang

  Ruben Hanevelt, gitaar/zang/accordeon

  Rutger Ossewaarde, gitaar/zang/ mondharmonica

  Boaz Schuppert, basgitaar

  Jordi Scheperboer, drums

   

  klik op foto voor een vergroting